Az én kedvenceim

Ajtón kívül

Mindenről,amit éppen nem otthon csinálok. Menni kell, mert életed végén Szent Péter nem azt kérdezi, hogy mit sikerült összegyűjtened és arra sem kiváncsi, rendesen nyírtad-e a füvet. Csak az érdekli, mit láttál a világból, amit neked teremtettek. Ahogy most állnak a dolgaim itthon, ez inkább múltbanézés lesz, mint élő közvetítés. Mivel a kronológia sosem volt erősségem, lesz egy kis csapongás is az időbeliségben. Ha üzenni akarsz nekem, írj a tomware @ indamail.hu címre!

Friss topikok

2010.05.18. 10:35 tomware

Nedves élőhely - Bizonytalan ideig elhalasztva

Vízben áll az egyik trafó

Az eredeti tervem az volt, hogy  a következő blog-poszt arról fog szólni, milyen az árvíz, amely része a természet megújulásának. Mert az árvíznek ilyen arca is van.

De a napok óta tartó eső elvette a kedvem ettől. Már tegnap is elgondolkodtam a dolgon. Ma reggel, olvasva az elkeserítő híreket és megtekintve az utca végét nyaldosó Zagyvát, már nincs hangulatom hozzá. Az irodában 14 fok volt reggel, a melós-pufajkámban ülve írok, ez sem javított az időjáráshoz való viszonyomon.

Két képet tettem fel, amiket reggel készítettem a telefonommal (bocs a minőségért), nem annyira tűnik ijesztőnek, pedig az. Tegnap rekordszintet mérteka Zagyván feljebb, Hatvannál. És az ide fog érni hamarosan. 

Közben az eső kopog az ablaküvegen. Már megint.

Homokzsákok a strand sarkánál

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tomware.blog.hu/api/trackback/id/tr232012230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása