Az én kedvenceim

Ajtón kívül

Mindenről,amit éppen nem otthon csinálok. Menni kell, mert életed végén Szent Péter nem azt kérdezi, hogy mit sikerült összegyűjtened és arra sem kiváncsi, rendesen nyírtad-e a füvet. Csak az érdekli, mit láttál a világból, amit neked teremtettek. Ahogy most állnak a dolgaim itthon, ez inkább múltbanézés lesz, mint élő közvetítés. Mivel a kronológia sosem volt erősségem, lesz egy kis csapongás is az időbeliségben. Ha üzenni akarsz nekem, írj a tomware @ indamail.hu címre!

Friss topikok

2010.11.01. 21:30 tomware

Kulturális rovat: Igen, megnyílt!

A pakolás első percei (A többi képe kattintásra a galériában!)

 Nem hittem volna, de eljött a napja. Ellene volt az időjárás, mert nem esett. (Értsd: mindenki inkább kifelé ment). Ellene volt az időpont, mert egy nappal halottak napja elé esett a megnyitó. Ellene volt Timbu kocsija, mert lerohadt idefelé jövet. Ellene volt.... hát ennyi nem volt elég?

 

Meditálok az egyik elkészült rész előtt. 

De szombaton megnyílt. Nekem tetszik. És asszem sok mindenki másnak is.

Köszönöm Dzsamillának és Krisztinának a lehetőségt, Katinak mert megnyitotta, az összes megjelent vendégnek, Timbunak, Sacinak, Áronnak, Gergőnek és legfőképp az anyukámnak, hogy hittek az egészben. És persze az apukámnak is, mert a kezembe adta a FED-2-est.

Külön köszönet a kislánynak, aki két verset is szavalt a megnyitón.

 

 A megnyitó hivatalos fele: Timbu, jómagam, Majorosi Kati, Dzsamilla és a kislány, aki két verset is szavalt.Alant pedig nézelődők a megynitó után (A megnyitón Gergő fotózott)

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foto es festmeny kiallitas


A bejegyzés trackback címe:

https://tomware.blog.hu/api/trackback/id/tr32414664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása