Az én kedvenceim

Ajtón kívül

Mindenről,amit éppen nem otthon csinálok. Menni kell, mert életed végén Szent Péter nem azt kérdezi, hogy mit sikerült összegyűjtened és arra sem kiváncsi, rendesen nyírtad-e a füvet. Csak az érdekli, mit láttál a világból, amit neked teremtettek. Ahogy most állnak a dolgaim itthon, ez inkább múltbanézés lesz, mint élő közvetítés. Mivel a kronológia sosem volt erősségem, lesz egy kis csapongás is az időbeliségben. Ha üzenni akarsz nekem, írj a tomware @ indamail.hu címre!

Friss topikok

2011.01.02. 13:44 tomware

Outdoor Apucik túra 2010

 Az idei túra meghívója

Sajnos 2010 nem arról szólt, hogy túlságosan jól érezzük magunkat. Persze, persze voltunk Szarvason, voltam horgászni is, sőt egyszer tettem egy rövid túrát a Mátrában is.

Egy kis megálló az erdőben: Szendvicsek, termoszok és persze a laposüvegek is előkerültek. A képre kattintva jön az album!

De semmi sem volt olyan, mint lennie kellett volna. Szarvason ért minket az a vihar, ami megdöntötte a villámlási rekordot. Az ordenáré módon sok nyári eső miatt túl magas volt a vízállás, a horgászatnak nagyon odatett, nem is fogtunk semmit.

A mátrai túra mindössze egy napos volt, nagyon jól sikerült, de -több mint 10 éve először- nem sátoroztam sehol. A kis Hannah Fighter sátram a zsákjában maradt egész évben.

 Gyönyörű a késő őszi Mátra

Szóval ez nem az én évem volt.

Az egyetlen dolog, ami összejött, az az Outdoor Apucis túránk volt, de itt is negatív csúcs-beállítás volt: nem voltunk, csak öten.

De minden más remek volt: a táj, a séta Galyatetőről, a vacsora, az esti beszélgetés, a pipázás, a másnapi séta és visszaút.

Kárpótlás az egész évért? Meglehet.  Azt hiszem, ránk is fért.

 

 

 Ez az a táj, ami mindig megnyugtat

Szólj hozzá!

Címkék: mátra túra outdoor apucik


A bejegyzés trackback címe:

https://tomware.blog.hu/api/trackback/id/tr292554111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása